ENCKO FINANCIEEL ADVIES is aangesloten bij

We zijn aangesloten bij een drietal organisaties:

De RB daar begint elk fiscaal antwoord mee:
Beste ondernemer, Als ondernemer in het mkb krijg je elke dag te maken met nieuwe uitdagingen. Zowel binnen jouw vakgebied als ook fiscaal. Vraagstukken die met regelmaat veranderen door aanpassingen binnen de organisatie of door externe factoren als de politiek. Maar natuurlijk ook door eigen ambities, veelal om te willen groeien. Natuurlijk is dit voor iedere ondernemer anders. Welke kansen en bedreigingen spelen er voor jou? Neem een kijkje achter de schermen bij mede-ondernemers die vertellen over hun fiscale uitdagingen. Hoe laat jij je adviseren?

Meer info: www.rbvoorondernemers.nl

Federatie Financieel Planners
Aandacht voor Financiële Gezondheid. Neem nu de tijd om je financiën goed te regelen. We leven in een samenleving waarin steeds meer wordt gevraagd om financiële zelfredzaamheid. De FFP is een beroepsvereniging en keurmerk voor financieel planners. De beroepsorganisatie van financieel planners telt circa 3.400 leden.

Financieel planners die zijn aangesloten bij FFP, en daarmee zijn opgenomen in het FFP-certificeringsregister, onderscheiden zich door kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Een gecertificeerd financieel planner met het keurmerk FFP en/of CFP® is in staat om u integraal te adviseren over uw financiële situatie en toekomst.

Meer info: ffp.nl

Register Estate Planners (REP)
Wat is Estate Planning? ‘Estate’ is het Engelse woord voor nalatenschap. Estate Planning kan worden gedefinieerd als het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Hierbij spelen allerlei civielrechtelijke, fiscale, financiële en emotionele aspecten. Het Register Estate Planners (REP) is een multidisciplinair samenwerkingsverband voor estate planners.

Het REP heeft onder meer tot doel:

  • Uitwisseling van kennis en ervaring tussen de aangesloten estate planners
  • Opleiding en training
  • Het publiek bekend maken met het fenomeen estate planning
  • Profilering van het specialisme estate planning in de markt

Momenteel telt het Register Estate Planners ruim 300 actieve Register Estate Planners. Deze groep bestaat uit belastingadviseurs, accountants, notarissen, financieel planners en private bankers.

Meer info: www.register-estate-planners.nl

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Gerelateerde artikelen